Soms zijn kleine dingen groot genoeg.

Op deze pagina treft u het zakelijke aanbod van TOP Coaching

De zakelijke diensten van TOP Coaching zijn niet opgenomen in de agenda. Neem voor nadere informatie omtrent deze diensten en/of een vrijblijvend intakegesprek contact met ons op.

Wij bieden de volgende zakelijke diensten:
  • Coaching
  • Workshops in het kader van werken binnen een team

Coaching

Coaching op basis van integriteit en vertrouwen, op een voor u veilige plek. Coaching op basis van de nieuwste methodieken: Provocatief Coaching en Systemisch Coaching. Voor het verkrijgen van inzicht, acceptatie en verwerken van uw problemen.

burn-out coaching

persoonlijke bedrijfscoach
Dit betekent dat er een In-company Coach ter beschikking is voor omgang / verander management en voor mensen die behoefte hebben aan een gesprek over hun functioneren of hun werkomstandigheden.

persoonlijke ondernemerscoach
Tevens zijn wij ter beschikking voor directie, managers, management-teamleden en directeur-eigenaren als coach; een klankbord, een meedenker en een adviseur ineen.

Workshops in het kader van werken binnen een team

Teambuilding Communicatie Workshop voor het maken van een vernieuwende doorstart, het herschikken van rollen, uitklaren van verwachtingen en het leggen van een fundament voor (verdere) succesvolle samenwerking.

Team Waarden Workshop - onderzoek naar impact van cultuur op samenwerken. Voor het team dat wil onderzoeken waar hun overeenkomsten en verschillen liggen, wat hun drijfveren zijn. Door welke waarden ze gedreven worden, wat het effect daarvan op gedrag is.

Team Onderhoud Workshop. Een pas op de plaats maken, continuering van het teamproces vaststellen en de focus richten op de kernkwaliteiten van het team. Een bewustwording van teamsuccesfactoren en individuele kwaliteiten.


test

Loading...