Soms zijn kleine dingen groot genoeg.

Familieopstellingen avond

TOP Coaching organiseert in overleg avonden waarbij kennis gemaakt kan worden met  familieopstellingen. Je hebt twee mogelijkheden om deel te nemen: Je wilt iets waar je mee worstelt, je probleem, opstellen of je neemt deel als representant. En het aanwezig zijn op zich, ook bij regelmatige bezoeken, is al een diepgaande inzichtelijke ervaring.

Familieopstellingen nodigen mensen uit die een nieuwe toegangsweg tot een vervuld gelukkig leven willen vinden. Veel mensen hebben de ervaring dat ze ondanks intens werken aan zichzelf steeds opnieuw dezelfde problemen tegen komen. Heel vaak weten ze niet waarom. Ze zijn verstrikt in patronen die niet alleen uit de persoon zelf komen, maar uit hun familie van oorsprong onbewust zijn overgenomen.

Familieopstellingen maken onbewuste patronen duidelijk die door generaties heen worden overgedragen. Ze bieden inzicht op een heel diep niveau en helpen om ons leven positief te veranderen. Familieopstelling is een therapeutische methodiek. Ze is bijzonder effectief en ophelderend. Onze avonden hebben respect en integriteit als uitgangspunt.


test

Loading...