Vergiffenis maakt het verleden niet mooier, maar wel de toekomst.

Algemene voorwaarden Verkaik TOP Coaching B.V.


1.Algemeen.

U gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Verkaik Topcoaching b.v. zodra u zich inschrijft voor een training, workshop of persoonlijke begeleiding of wanneer Verkaik Topcoaching b.v. uw bedrijf bezoekt voor coaching en/of advies.


2.Bevestiging.

Na ontvangst van uw inschrijfformulier ontvangt u van Verkaik Topcoaching b.v. een bevestiging.


3.Betaling.

Facturen dienen binnen 14 dagen te worden voldaan.

Facturen van trainingen en workshops dienen uiterlijk drie weken voor aanvang voldaan te zijn.


4.Annulering.

Verkaik Topcoaching b.v. heeft het recht om te allen tijde te annuleren, b.v. bij onvoldoende inschrijvingen of bij ziekte, wij betalen dan de door u betaalde bedragen terug.

Tot vier weken voor het begin van de training / workshop kunt u uw aanmelding schriftelijk ongedaan maken, wij berekenen dan € 50,- administratiekosten, bij annulering binnen vier weken voor aanvang zijn wij genoodzaakt de helft van het totaalbedrag in rekening te brengen, indien u niet annuleert verplicht u zich het totaalbedrag te voldoen.

Niet nagekomen afspraken voor coaching gesprekken, worden in rekening gebracht.


5.Trainers.

Verkaik Topcoaching b.v. is vrij in de keus welke trainers en gasttrainers worden ingezet.


6.Aansprakelijkheid.

Verkaik Topcoaching b.v. stelt zich niet aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook, zowel tijdens de trainingen, workshops, coaching gesprekken als schade buiten op het terrein, is voor uw eigen risico dit geldt voor uzelf en voor uw eigendommen.

 

test

Loading...